Waar ben je naar op zoek?
Zoeken

Ontwikkeling en inspiratie

Na deze verrijkende sessie, krijg je online coaching van onze experts, waardoor je de kans krijgt om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarna ontmoet je online opnieuw je buddy’s om ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Hierna volgt een inspiratiedag, waar jij en je rechterhand samen met alle andere deelnemers worden ondergedompeld in een wereld van nieuwe ideeën en innovatieve strategieën.

Terugkomdag

Na nog een online coachingsessie en een nieuwe buddymeeting, sluiten we het traject af met een terugkomdag. Deze dag staat in het teken van terugkijken, ervaringen en tips uitwisselen en het verwelkomen van nieuwe deelnemers die zich aansluiten bij onze inspirerende community.

AI als drijvende kracht voor verandering met jouw pioniers:

Beter Koersen

Als organisatieadviseurs hebben Patrick en Joep van Beter Koersen een duidelijke missie: organisaties en medewerkers helpen om beter te koersen, waarbij werkgeluk centraal staat. Door middel van praktische workshops richten ze zich zowel op de harde als zachte aspecten van organisatieontwikkeling. Zij bieden begeleiding op maat om organisaties te helpen groeien en succesvol te vernieuwen.

Fountainheads

Wim en Jan-Henk van Fountainheads zijn ervaren ondernemers en innovatieversnellers. Al meer dan 12 jaar inspireren ze mensen om vanuit een ander perspectief naar de toekomst te kijken. Ze bieden inspiratiesessies en masterclasses om trends en innovaties te vertalen naar concrete kansen voor ondernemers.

Fast Moving Targets

Erwin Blom van Fast Moving Targets is een ervaren innovatiespecialist. Sinds 2022 richt hij zich volledig op AI en onderzoekt hij de impact ervan op bedrijfsprocessen. Hij gelooft in een combinatie van visie en praktijk, en moedigt aan om te experimenteren en te leren om een voorsprong te behalen in de sector.