Workshop | Lachend leiderschapstheater

lachend leiderschapstheater teambuilding

Wat brengt mensen en teams in beweging? Een vaardigheidstraining leiderschap, een communicatietraining? Of een zinderende improvisatietheater bijeenkomst in een intiem theater met plezierige confrontatie en herkenning?

‘Leiders’ ontdekken via Improvisatietheater

Met de workshop lachend leiderschapstheater staan jullie op een verrassende en energieke wijze stil bij de wisselwerking van ‘leiders’ binnen het (management)team.

Bert Koersem stripboek en theorie

We verbeelden met een professioneel improvisatie theatergezelschap de anekdotes uit het stripboek ‘Bert Koersem en het Lachende Leiderschap’. We vermengen het theater met de brokjes leiderschapstheorie. En leuke manier voor positieve teambuilding!
 
 

Publiek geeft input

Improvisatietheater is een fantastische vorm. In een theateropstelling spelen acteurs situaties rondom (project)leiderschap en teamsamenwerking na. Als publiek geven jullie de spelers hierbij continu input. Hierdoor zijn jullie zeer betrokken in het spel. Een ontspannen, onvergetelijke en leerzame sessie!

Optie: improviseren met je eigen team!

Geïnspireerd door deze vorm en als team ervaren wat de kracht is van improvisatietechnieken? In een (vervolg)workshop nemen we jullie mee in de principes van improvisatietheater. Jullie spelen je eigen bedrijfsscènes. Dus gaan jullie deze keer zelf de vloer op! Uiteraard onder begeleiding van doorgewinterde improvisatie theaterspelers.

Erg geschikt voor teambuilding, een projectafsluiting of bijvoorbeeld voor de presentatie van het jaarverslag!

 

Onderwerpen lachend leiderschapstheater

In de workshop ‘Lachend leiderschapstheater’ behandelen we diverse leiderschapsonderwerpen. We toetsen de theorie meteen aan de praktijk. Lekker concreet en meteen zichtbaar! Deze coachingsvorm leidt vaak tot grote hilariteit en treffende herkenningen. Een greep uit de onderwerpen:

  • Grip op gedrag – hoe het niet moet
  • De gedachten tijdens feedbackgesprekken
  • Het sollicitatiegesprek – gedragsvoorkeuren
  • Collegiaal consult – gedragsvormen
  • De waarzegster geeft antwoord op managementvragen
  • Klein leed op de werkvloer
  • Het kleurrijke team
  • Druk met het verkeerde
  • De klant binnenboord
  • etc. etc.

Extra! stripboek ‘Bert Koersem’ en het lachend leiderschapstheater.

Na afloop van de workshop krijgt iedereen het stripboek ‘Bert Koersem en het lachende Leiderschap’ t.w.v. €21,50 mee (50 pagina’s met 28 strips). In de strip neemt’Manager’ Bert Koersem je mee in de wereld van het leidinggeven. Op een luchtige wijze worden rake leiderschapsprincipes gepresenteerd. Deze gaan we ook in de workshop Lachend leiderschapstheater oefenen. In het stripboek zit een code met de inlog naar 28 pagina’s handzame leiderschapstheorie op onze website.  >>>Lees meer
 


 

Workshopleiders

De workshop wordt, afhankelijk van de grootte van de groep, gegeven door een of meerdere van de volgende ploegleden:
Joep Firet, Carlijn HoltropMarcel Pennings.


 

Investering en aanmelden

Uw investering voor de workshop ‘Lachend leiderschapstheater’ is op aanvraag. De richtprijs is: 2.500,- (groep van 40 personen is dan dus 50,- p.p.). Aanmelden kan eenvoudig via het onderstaande formulier. Liever eerst bellen of mailen? Dat kan via:
joep.firet@beterkoersen.nl of 06 229 00 766.

Impressie van een workshop lachend leiderschapstheater:

€ 2.500,- (groep van 40 personen. 50,- p.p.) excl. btw

Aanmelden Workshop | Lachend leiderschapstheater

Geef hieronder je persoonlijke gegevens op

Naam *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Kortingscode

Je bericht