Waar ben je naar op zoek?
Zoeken

Zelfsturing en vertrouwen in professionals

Joep Firet: “Buurtzorg en Schoongewoon, zijn mooie voorbeelden van initiatieven die werken en door burgers écht opgepakt worden. In deze initiatieven staan zelfsturing en vertrouwen in professionals en teams voorop. Dat willen we managers en teams via de workshop Team Ambitie Spel ook meegeven. Zo geven we o.a. handvatten hoe teams naar grotere zelfstandigheid te begeleiden en wat de principes erachter zijn.”

Treed zelf als spelbegeleider op

Bestel het losse Team ambitiespel en ontdek hoe jullie team (nog) beter samenwerkt! We geven een instructie en achtergrond. Hiermee willen we de kwaliteit van de spelbegeleiding borgen en spelbegeleiders voldoende achtergrond geven om de teaminterventie te laten slagen.

Kosten: €189,- (8 personen).

BESTEL HET TEAM AMBITIE SPEL

Extra kaartensets. De basisset van 8 kaarten is met kaarten uit te breiden tot 10-12 personen. Het spel is met maximaal 12 personen te spelen. Boven dit aantal kan er beter in twee groepen parallel gewerkt worden. Er komt dan €19,50 per uitbreidingsdoosje (pp) bij.

Eerst nog een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Ontwerp en realisatie Team Ambitie Spel: Ivo van Sluis | concept | ontwerp | advies (www.ivovansluis.nl) in opdracht van Beter Koersen