Positiviteit beweegt!

Groei Aanpak Ondernemers

Business as Unusual

Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Daarom moet je doorlopend keuzes maken met je onderneming. Is het ‘langzameraan’ doen of is het nu juist knallen en groeit het bijna boven je pet? Hoe je er ook bij zit, nu is hét moment om te investeren in jezelf als leider en je onderneming. Om zo de ruimte te creëren voor een koers waarmee je juist kunt versnellen. Kortom: anticiperen op ‘Business as Unusual’!

Groei Aanpak

MKB-ondernemers staan er bekend om: vooruit kijken en kansen pakken. Niet bij de pakken neerzitten. Om dit vermogen een prettige impuls te geven hebben we de Groei aanpak ontwikkeld. Zodat je bedrijfsstrategie up to date is en en je samen met de medewerkers met veel energie voorbereid bent op de toekomst!

×

  Hartelijk dank voor uw interesse

  Als je het onderstaande formulier invult krijg je daarna een mail met een downloadlink.


  Interactief Online

  Volgens een stappenplan gaan we met jou en jouw team aan de slag om samen na te denken over de toekomst van het bedrijf en daarmee een impuls te geven aan de verbinding en energie. Met als uiteindelijk doel: grip creëren op je bedrijfskoers via een sterk en duurzaam strategisch plan voor de komende drie jaar

  1e Energieshot

  Nieuwsgierig en meteen concreet aan de slag? Neem even contact op, we hebben een frisse aanpak voor een (vrijblijvend) gesprek waarmee we samen kijken waar jullie staan en hoe een energiegevend traject er uit kan zien.


  Fases Groei Aanpak

  Met de Groei Aanpak lopen we samen door de volgende 3 fases:

  Fase 1: Temperaturen: hoe zitten wij in onze energie en hoe staan we ervoor? We voeren met medewerkers dialoogsessies, samen onderzoeken de huidige situatie en maken daar een gezamenlijke analyse van.

  Fase 2: Samen met jou als ondernemer: waar moeten we de energie in gaan steken? We kijken vooruit, maken plannen én strategische keuzes.

  Fase 3: Aan de slag, de juiste energie aanwenden! We pakken de belangrijkste thema’s beet en gaan aan de slag met de realisatie hiervan.


  Starten met de Groei Aanpak

  Geïnteresseerd in een groeiaanpak voor jouw bedrijf?

  Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier dan sturen we je vrijblijvend meer achtergrondinformatie en een prijspakket toe!

  Direct sparren over de mogelijkheden met Egbert Reerink of Patrick Steggerda kan ook.


  Ja, ik wil meer informatie over de Groei Aanpak!


   ×
   Bert Koersem: lachend leiderschapstheater

   Nieuwsbrief + kortingscode € 10,- Managementboek

   Bert Koersem en het lachend leiderschap

   Ook Positief Koersen met je organisatie? Laat je inspireren!

    ×

    Neem contact op